O nama

O nama

Victory d.o.o. Prisutni smo na domaćem tržištu od 2013. godine, oblasti profesionalne higijene i proizvodnje hemijskih sredstava. Naša posvećenost kvalitetu i besprekornom servisu postavila nas je u sam vrh industrije.

Sa ponosom ističemo da naš asortiman čine vodeći svetski brendovi poput Tork, Diversey, Taski, Vileda, TTS i drugi. Pored toga imamo i proizvodnju hemijskih sredstava poput sapuna, sapuna u peni, anti-septa, medicinskog alkohola, wc sanitara, tečnost za podove, tečnost za stakla.. Ovo nam omogućava da našim klijentima ponudimo samo najkvalitetnije proizvode koji zadovoljavaju najviše standarde. Više o ovim brendovima možete pročitati na linku.

Ono što nas izdvaja i čini pravim partnerom našim klijentima je naš individualni pristup i maksimalna posvećenost njihovim potrebama. Verujemo u stvaranje dugoročnih odnosa sa našim klijentima, pružajući im podršku pravim znanjem, vrhunskim proizvodima i uslugama. Svaki klijent je jedinstven i zaslužuje personalizovanu pažnju, a mi smo tu da im to omogućimo.

Naš tim stručnjaka je tu da odgovori na sve zahteve i pruži potrebnu podršku u postizanju najboljih rezultata u održavanju higijene. U Victory d.o.o. smo posvećeni vašem uspehu, jer smatramo da je vaš uspeh i naša pobeda.

Više o našim proizvodim možete pogledati na našem Instagram profilu.

O nama Victory

Naš tim

Nikola Jovanović

Generalni direktor

Nikola Kovačević

Menadžer Prodaje

Zoran Jovanović

Menadžer Prodaje

Veljko Radojković

Administrativni radnik

Tork je program švedske firme „Essity“ koji je vodeći globalni lider u proizvodnji proizvoda u sferi lične higijene.

Tork je optimalno rešenje za opremanje sanitarnih prostorija jer garantuje sigurno higijensko okruženje, zasigurno najvažnije onima koji ga direktno ili indirektno koriste.

Brendovi koje imamo u ponudi:

Naši Saradnici