Celtex – E Control BELI – dispenzer za sapun u peni

CELTEX dozator za sapun pena beli je elegantno dizajniran proizvod koji donosi praktičnost i stil u svakom kupatilu ili javnom prostor. Ovaj dozator omogućava jednostavno i higijensko doziranje sapuna u peni, pružajući korisnicima visok nivo komfora i efikasnosti.

Sa svojim crnim premazom, CELTEX dozator za sapun pena beli unosi sofisticiranost i moderni izgled u svaki prostor. Njegova kompaktna veličina čini ga idealnim za različite vrste prostora, bilo da je reč o restoranima, kancelarijama, ili kućnim kupatilima. Jednostavno se montira na zid ili drugu površinu, čime se oslobađa prostor na pultu i omogućava lako doziranje sapuna bez nereda ili curenja.

Osim estetskog izgleda, CELTEX dozator karakteriše i visok nivo izdržljivosti i pouzdanosti. Napravljen od kvalitetnih materijala, garantuje dugotrajnu upotrebu bez problema. Sa CELTEX dozatorom za sapun u peni crnim, dobijate ne samo funkcionalnost, već i estetski atraktivan komad opreme koji će unaprediti izgled vašeg prostora i olakšati svakodnevnu higijenu.

Nazad na sve proizvode

Za dodatne informacije o svim našim proizvodima pogledajte naš Instagram profil.

9,300.00 RSD cena bez PDV: 7,750.00 RSD

Specifikacija

Preuzmite PDF

Preporučeni proizvodi: