Vialli F5 – dozator za tečni sapun u peni i dezinfekciju – crna boja

VIALLI F5 dozator crni za sapun u peni i dezinfekciju donosi vrhunsku kombinaciju kvalitete i praktičnosti u vaš poslovni prostor. Izrađen od visokokvalitetne plastike. Ovaj dozator osigurava trajnost i pouzdanost u dugotrajnoj upotrebi, pružajući vam mir uma i sigurnost u održavanju higijenskih standarda.

Jedna od ključnih karakteristika VIALLI F5 dozatora crni je mehanizam za precizno doziranje. Omogućava svaki put konzistentnu isporuku 1.70 ml tečnog sapuna ili dezinfekcijskog sredstva. Ova preciznost je od vitalnog značaja za osiguranje učinkovite higijene i sprečavanje nepotrebnog gubitka materijala, što rezultira i ekonomičnijim poslovanjem.

Sposobnost doziranja tečnog sapuna u peni ili dezinfekcijskog sredstva čini VIALLI F5 dozator crni izuzetno fleksibilnim i prilagodljivim različitim potrebama vašeg poslovnog okruženja. Bez obzira radi li se o restoranu, hotelu, kancelariji ili drugom poslovnom prostoru, ovaj dozator je idealan izbor za održavanje visokih standarda higijene i sigurnosti.

 

Nazad na sve proizvode

Za dodatne informacije o svim našim proizvodima pogledajte naš Instagram profil.

2,100.00 RSD cena bez PDV: 1,750.00 RSD

Specifikacija

MaterijalABS plastika
Sistem doziranjaManuelni
Dimenzije17 cm x 12.50 cm x 10.5 cm
BojaCrna

Preuzmite PDF

Preporučeni proizvodi: