VIALLI K40 dispenzer crni za složivi ubrus

VIALLI K40 dispenzer crni za složivi ubrus predstavlja simbol praktičnosti i elegancije u svakom poslovnom okruženju. Izrađen od visokokvalitetne ABS plastike. Ovaj dispenzer osigurava izdržljivost i pouzdanost u svakodnevnoj upotrebi. Sa svojim kapacitetom za 300 ubrusa, Vialli K40 dispenzer osigurava konstantnu dostupnost ubrusa za vaše klijente i zaposlene.

VIALLI K40 dispenzer crni omogućava jednostavno doziranje ubrusa, bilo da su složeni u C ili V tipu, čini ovaj dispenzer idealnim rješenjem za brzu i higijensku upotrebu. Bez obzira da li se koristi u restoranu, hotelu, kancelariji ili bilo kojem drugom poslovnom prostoru, Vialli K40 dispenzer daje praktičnost i udobnost u korištenju.

Dizajniran sa naglaskom na estetiku i funkcionalnost. Ovaj dispenzer  savršeno se uklapa u svaki enterijer, dodajući notu savremenog stila i elegancije. Investirajte u VIALLI K40 dispenzer i osigurajte da vaš poslovni prostor bude opremljen vrhunskim rješenjem za higijensku upotrebu ubrusa koje će istovremeno zadovoljiti sve vaše potrebe i standarde kvalitete.

Nazad na sve proizvode

Za dodatne informacije o svim našim proizvodima pogledajte naš Instagram profil.

2,700.00 RSD cena bez PDV: 2,250.00 RSD

Specifikacija

MaterijalABS plastika
Tip ubrusaC ili V preklop
Dimenzije24,3cm x 25.6cm x 12.5cm
BojaCrna

Preuzmite PDF

Preporučeni proizvodi: