Diversey Professional QFM – Dozirni sistem niskog pritiska

Diversey QFM Dozator niskog pritiska predstavlja vrhunsko rešenje za automatsko doziranje hemikalija u rastvoru sa vodom. Ovaj sistem omogućava jednostavno i precizno doziranje, čineći proces rukovanja hemikalijama sigurnim i efikasnim. Sa tačno definisanom konstantnom koncentracijom, QFM Dozirni sistem obezbeđuje ispravno korišćenje proizvoda, čime se smanjuju troškovi i povećava efikasnost čišćenja.

Jedna od ključnih prednosti ovog sistema je njegova kompatibilnost sa profesionalnim Diversey bocama opremljenim pumpicama. Ovo osigurava optimalno korišćenje sistema, pružajući korisnicima sveobuhvatno rešenje za doziranje hemikalija. Bez obzira da li se koristi u restoranima, hotelima, bolnicama ili drugim industrijskim okruženjima, QFM Dozirni sistem niskog pritiska postavlja standarde u pogledu pouzdanosti, preciznosti i bezbednosti u radu.

Kombinujući jednostavnost korišćenja, ekonomičnost i performanse, Diversey QFM dozator niskog pritiska postaje nezaobilazan alat za sve koji žele efikasno i sigurno doziranje hemikalija u svakodnevnom poslovanju.

Nazad na sve proizvode

 

Za dodatne informacije o svim našim proizvodima pogledajte naš Instagram profil.

7,700.00 RSD cena bez PDV: 6,416.67 RSD

Specifikacija

Dimenzije16cm x 30cm x 25cm
Težina900gr
Mogućnost doziranjaod 1% do 30%
Priključak za vodu3 / 4

Preuzmite PDF

Preporučeni proizvodi: