Diversey QFM – Dozator viskog pritiska

Dozator visokog pritiska je revolucionarno rešenje koje kombinuje pouzdanost, udobnost i inovativnu tehnologiju kako bi vam pružio vrhunsko iskustvo u doziranju hemikalija. Sa QFM sistemom dobijate partnera koji olakšava vaš rad i unapređuje efikasnost vašeg poslovanja.

Dozator visokog pritiska je pouzdan, što znači da možete biti sigurni u tačno doziranje svaki put, bez obzira na uslove ili okruženje. Sa QFM sistemom, više ne morate brinuti o nepreciznom doziranju ili gubicima hemikalija. Takođe, njegova udobnost u korišćenju čini ga idealnim izborom za sve korisnike, bez obzira na njihovo iskustvo ili obuku. Jednostavna instalacija, intuitivno korisničko sučelje i lako održavanje samo su neke od prednosti koje QFM sistem nudi.

Zahvaljujući dizajnu i tehnologiji, QFM sistem omogućava vam da brzo i efikasno dozirate hemikalije bez gubitka vremena ili resursa. Bez obzira da li ste u restoranu, bolnici, hotelu ili bilo kojoj drugoj industriji, Diversey QFM dozator visokog pritiska je pouzdan partner koji vam pruža efikasnost u svakodnevnom radu.

Nazad na sve proizvode

Za dodatne informacije o svim našim proizvodima pogledajte naš Instagram profil.

8,500.00 RSD cena bez PDV: 7,083.33 RSD

Specifikacija

Dimenzije16cm x 30cm x 25cm
Težina900gr
Mogućnost doziranjaod 1% do 30%
Priključak za vodu3/4

Preuzmite PDF

Preporučeni proizvodi: